- Active Flash Bar -
Николай Андонов, 28 години, гр. Бургас
"Поздрав на колектива! Аз съм абониран при вас вече повече от половин година и съм длъжен да ви съобщя, че съм много доволен. Постигнах забележително увеличение…
От 14 см успях да постигна 18!
Длъжен съм да съобщя, че в началото имах много съмнения относно програмата и малко подозирах, че ще ме "изработите",
но всичките ми съмнения относно вас изчезнаха.
Отново благодаря, от цялото си сърце!"

Андрей Петров, 31 години, гр. Добрич
"Преди около година закупих вашата програма и не вярвах, че ще достигна до постижения като тези. Не искам да влизам в подробности за големината, която имах и за големината, която имам сега, но вие направихте мен и жена ми постоянно щастлива в сексуалния си живот двойка. Досега аз и жена ми сме доволни от новата големина, постигната след постоянни тренировки в продължение на последната година. Аз прекъсвам упражненията и искам да ви благодаря от цялото си сърце за цялостната ви поддръжка, дори и когато тя се налагаше в късните нощни часове."

Антон Попов, 34 г., Стара Загора
"Искам да ви информирам, че последния път постигнах учудващи резултати. След 5 месечни тренировки членът ми се удължи с 5,5 см и се удебели близо с 3 см. Не знам точно кога ще прекъсна програмата, но със сигурност тя си струваше парите. Отново благодаря!
А. П."

Петър Недев, 22 г., гр. Варна
"Аз страдах главно от ранно семеизхвърляне. Получавах оргазъм след около минута. След около 2 месеца тренировки, според вашето ръководство, вече издържам 25 минути най- малко и това е само след 2 месеца тренировки. Благодаря за всичко:
П. Н."

Боби Станков, 34 г., Пловдив
"След 2 месеца употреба на програмата ви, аз ще я прекъсна, защото жена ми се оплаква, че чувства болки през половия акт, поради прекалената големина на члена ми. Започнах с данни от 17 см в положение на ерекция и достигнах до 19,6. Въпреки, че с помощта на програмата, мога да достигна до още по-добри резултати, трябва да я прекъсна, не по ваша вина. Благодаря за съветите ви, при всяко мое обръщане към вас и ви пожелавам успех.
Б.С."